Tvarkomas.
Išėjom atostogų biškį.
Tvarkomas.
Išėjom atostogų biškį.
Tvarkomas.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tvarkomas.

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Rūsys

Go down 
3 posters
Pereiti prie : 1, 2  Next
AutoriusPranešimas
atiduodama10
Ji nieko nemyli,tik ją visi pamyli.Bitch is back.DELENA team
atiduodama10

Parašiau : 398
Apkabinimai : 7
Vampinausi : 2011-12-09
Veidas : Arielle Kebbel (pasilikau šitą,nes gražus) :PP
Savijauta : laabai išalkusi.

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeSk. 01 22, 2012 12:29 am

meilelovoi lovelove
Atgal į viršų Go down
https://vampyrai.lithuanianforum.net
atiduodama10
atiduodama10

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeSk. 01 22, 2012 12:34 am

Atveda čia Elena ir paguldo ant šaltų Cimento grindų.
-Atleisk,saulele,bet taip bus geriausia,-nusijuokia ir visa savo jėga uždaro duris.Aišku K pasilieka prie E.Visvien Elena nepajėgtų atidaryti tų sunkiai uždarytų metalinių durų.Taigi Katherina tėsiog laukia kada ji pabus.
Atgal į viršų Go down
atiduodama11
I thank God for the day when he brought You into my life
atiduodama11

Parašiau : 254
Apkabinimai : 3
Vampinausi : 2012-01-14
Veidas : Nina Dobrev

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeSk. 01 22, 2012 4:16 am

Galiausiai pramerkia akutes, apsidairo išsigandusi ir pamačiusi Katheriną net suvirpa ir prisispaudžia prie sienos
-Katherina..,-tik tiek išlemena
Atgal į viršų Go down
atiduodama10
atiduodama10

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimePir. 01 23, 2012 5:37 am

Pakelia akutes į ją,-O.o pagaliau pabudai.Maniau miegosi šimtą metų.Kas atsitiko Elenute,lauki kada Stefukas ateis taves išgelbėti?,-nusijuokia ir paima peiliuką,-Paklausyk,mažute,jai tu nepaliksi Salvatorių,turėsiu tave priversti savo akutėmis,-pagrosto savo plaukus,-bet jai pavyks gražiai pasitarti,viskas bus gerai,-Vampyro greičiu paima jos ranka ir su peiliukų brukštelna,-Nu,aš kiek pasimaitinsiu,-paakiai susiraukšlėja ir tą kerta iltimis Elenai į riešą.Greitai nustoja čiulpti,-Prisiek jog isiskirsi su Deimonu ir Stefanu,-rėkia
Atgal į viršų Go down
atiduodama11
atiduodama11

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimePir. 01 23, 2012 6:15 am

-Tu manęs neužkalbėsi Katherina, manai aš negeriu verbenos?,-kilsteli antakėlį ir pajautusi kaip jai perrėžia ranką susiraukia iš skausmo bandydama atitrauk ranką,-Tu manęs to neprašyk aš Stefano niekada nepaliksiu, geriau jau dabar mane nudėk
Atgal į viršų Go down
atiduodama10
atiduodama10

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimePir. 01 23, 2012 8:25 am

-aklausyk,Elenute,jai tau kas nors nepatinka,taip ir sakyk,nes vos pratarsi žodį,nudėsiu,-surėkia,-klausyk,Stefaną tu juolab paliksi,antraip tau laabai skaudės,-paima vėl tą patį peiliuką ir dabar jau brukšteli per visą koją,-Elena,negi nori kentėti? Tėsiog pasakyk,kad paliksi Stefaną,tada tu galėsi laimingai gyventi su...Matt.Ai,ir dar.Tavo Stefanėlis dar vis mane myli,jis pats tai sakė,brangute,-nusijuokia,-Elena,man jau pabodo su tavimi žaisti neskausmingus žaidimus,-jos paakiai susiraukšlėja ir tą kerta jai per kaklą.Daug negere.Atsistoja,-jau geriau pasakyk,mažute,jog atstosi nuo Stefano ir Damon.Tu jiem darai bloga įtaką.
Atgal į viršų Go down
atiduodama11
atiduodama11

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimePir. 01 23, 2012 8:37 am

-Taip nepatinka, nepatinka, kad tu negali niekaip palikt manęs ramybėje,-vaikas vos laikosi nepradėjęs klykt iš skausmo, bet laikosi iš paskutinių jėgų žino, kad bet kurią akimirką pratrūks,-Katherine, gali man nemeluot žinau kokia kalė intrigantė esi,- palinkčioja o kai jau jai įkanda į kaklą net suklykė nes skausmas buvo begalinis,-Pamiršk tu Salvatorius jie niekada tavęs nemylės,-stengiasi kalbėt pakeltu tonu, tačiau begalinis skausmas daro savo ir iš jos lūpų tai nuskambėjo labai tyliai,-Aš myliu Stefaną jis myli mane tad pamiršk
Atgal į viršų Go down
atiduodama10
atiduodama10

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 4:51 am

Su peiliuku vėl jai brukšteli per koją,-meilute,nenorėčiau su tavimi bartis,bet pasakyk,jog PALIKSI Stefaną,-surėkia ir ipjauna giliau,-Na gal aš ir esu kalė,brangute,bet kalė,tai mano antras vardas,-pasišaipo ir vėl giliau įkiša peiliuką,-Bus Elena,juk tu dar nežinai,jai aš konorsužsimanau,tas būna mano.TIK MANO,-rėkia ir visų jėgų ir nebežino nė kur savo pyktį dėti,taigi paėmusi landą greitu žingsniu sulaužo.Prieina prie Elenutės ir taria,-Elena-tu nenori jog Stefukas mirtų,tu nenori jog tu mirtum.Pasideram.Jai nenori,kad nužudyčiau tave ir Stefuką,pasakyk jos nulipsi nuo jo.Tada Jeremis ir Jenna gyvens laimingai.Kaip ir tu su Matt.Ak,ir bėja,Carolina taip pat gali nukentėti,ir jaigu tu nesutiksi su mano pasiūlymu,išžudysiu visus tavo artimuosius.
Atgal į viršų Go down
Katherine Pierce
Dad, you were like father to me.
Katherine Pierce

Parašiau : 162
Apkabinimai : 0
Vampinausi : 2012-01-19
Veidas : mandarynačka^^
Savijauta : gūd.gūd^^

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 5:06 am

Išgirdusi nemažą triukšmą, atsirado prie durų ir normaliai susitvarkiusi savo garbanas smarkiai pravėrė duris, kurios tėškėsi į sieną, bei vėl išlėto užsivėrinėjo. Susiraukusi įėjo:-o, mergaitės...mhm...-iškėlusi antakėlį nusišypsojo ir pažvelgė į Eleną. Senokai girdėjusi jau buvo apie ją , tad ne naujiena. Prikandusi lupytę atsirėmė į sieną ir vis besišypsodama žiūrėjo į tuo dvi.
Atgal į viršų Go down
atiduodama10
atiduodama10

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 5:10 am

-Sveika Charlotte,-pakelia akis ir apkabiną ją,-štai,turiu merginą,kuri nenori palikti Stefano man.Jai ji jo nepaliks,jos šeimai ir S,bei jai pačiai galas.,-nebent jie slapta susitikinėtų,-pagalvoja
-Susipažinkite mergaitės,Elena,čia orginalė Charlottė,Charlotte,čia vampyrų mergaitė.
Atgal į viršų Go down
Katherine Pierce
Katherine Pierce

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 5:12 am

Prispaudžia savo mylimiausiają vampyrę ir šypteldama tarė:- Stefano? mmm, tu kalbi apie Salvatorių jaunėlį?-šelmiškai primerkia akį.:-Na gi Kath, paprasta kaip du kart du. Peilis, ji ir?? Juk ji niekingas žmogus, nužudyk ją.
Atgal į viršų Go down
atiduodama10
atiduodama10

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 5:16 am

((Elena,nori būti vampyrė?))
-Taip,Stefano,o gal mane paleisi?,-šypteli ir atsitraukia nuo jos,-Bet Charlotte,Stefanasją pavers vamopyre ir mes turėsime daugiau bėdos.
Atgal į viršų Go down
Katherine Pierce
Katherine Pierce

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 5:20 am

Jai ištrūkus iš glėbio šypteli ir prieina prie Elenos. Šypteldama perbraukia Elenutei per ranką:- Kath, tu per silpna užbaigti tai?-nusišypsojusi pasižiūrėjo į ją. Tuomet atsukusi veidelį į E pažvelgė jai į akis:-na brangute, skauda?-susirūpinusiu balsu tarė ir pasilenkusi perbraukė rankele jai per veidelį.
Atgal į viršų Go down
atiduodama10
atiduodama10

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 5:23 am

-Neper silpna,-supyksta,-ji turi verbenos,jos nepaveiksi,-suurzgia ir tada tikrai supyksta.]
-O gal ją paverčiame vampyre? Žaidimas be taisyklių bus įdomesnis.
Atgal į viršų Go down
Katherine Pierce
Katherine Pierce

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 5:27 am

-tu nori dar daugiau bėdų? Jeigu ji yra pilna verbenos, žaisk žaidimą be taisyklių, kad ir dabar. Klausyk, aš kol kas nenoriu turėti bėdų. Sakai kaip tai susiję su manimi? Saulele, tu net neįsivaizduoji.-nepiktu, bet šiurpiai ramiu balsu išbėrė ir susiraukusi sugriebė Elenai už rankos, šaltai pasižiūrėjo į ją.
Atgal į viršų Go down
atiduodama10
atiduodama10

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 5:35 am

-Man tai visai nepatinka,bet Elena mielai nudėčiau,-susierzina,-dieve kaip noriu būti Stefano ir Damon glėbį,kaip ankščiau,kol šios kalės dar nebuvo.
Atgal į viršų Go down
Katherine Pierce
Katherine Pierce

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 5:39 am

Visgi Lotuką juokino Katerina. Visuomet primesdavo tokia mmm... na, tarkime kiekvienas vyrukas turėjo kovoti dėl jos, o dabar... Dabar ji laksto paskui Salvatorius ir kankina Elenitą. Elenita žmogus ir Lotei net keista buvo, kaip Katerina per savo kvailą galvą leido jai prisipumpuoti verbena. Normaliai išsitiesusi atsistojo priešais Kateriną:- atrodai apgailėtinai, geriau tuoj pat ką nors sumąstyk geresnio nei...-mostelėjo į Eleną.-nei tai. -įdėmiai nužiūrėjo ją.
Atgal į viršų Go down
atiduodama10
atiduodama10

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 5:51 am

Šyptelėjo Charlottei ir pasako,-mes laikysime ją čia,iki tada,kai iš jos organizmo pasišalins verbena.Tada galėsime ją užburti,-nusijuokia
Atgal į viršų Go down
Katherine Pierce
Katherine Pierce

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 5:54 am

Sunkiai atsidususi atsirėmė į sieną ir iš visiško nuobodulio nusižiovavo:-tai užtruks. Papasakok, ką gero nuveikei? Ar pastarūjų metų užsiėmimas ir buvo, ši Salvatorių mergaitė.-erzinamai nusišypsojusi pažvelgė į ją,
Atgal į viršų Go down
atiduodama10
atiduodama10

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 6:09 am

-Oi oi,kokia tu savanaudė,-atsiremia į sieną,-jai nesupranti,mano gyvenimo tikslas ją nužudyti,pdaryti vampyre ir vėl nužudyti.Tada Stefuka sbus mano.,-šypsena
Atgal į viršų Go down
Katherine Pierce
Katherine Pierce

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 6:12 am

-Stefukas niekuomet jau nebebus tavo. Vien Elenitos prisiminimai vers jį lipti pas tave į lovą tik dėl visiško nusivylimo. Susitaikyk su tuo. o dėl Deimono... jis dar labiau pasišventęs Elenitai.-susiraukusi tarė. Tokia jau ta tiesa, o Lotė niekuomet nebuvo saldžiakalbė.
Atgal į viršų Go down
atiduodama10
atiduodama10

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 6:22 am

Priremia ją prie sienos,-nekalbėk taip,-vis dėlto K turėjo jausmų
Atgal į viršų Go down
Katherine Pierce
Katherine Pierce

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 6:24 am

Griebusi ją už kaklo pakėlė ir tuomet prispaudė prie sienos:- tiesa akis bado? Katerina, apsiprask su tuo dabar ir nebūk kaip vaikas, iš kurio yra atimtas saldainis. Na ir kas, jog josios neliks gyvos? Ji bus gyva jų mintyse. Nustok.-piktai riktelėjo vis dar stipriai laikydama ją.

((būsi vakare?))
Atgal į viršų Go down
atiduodama10
atiduodama10

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 6:27 am

-Atšok ir man nevadovauk,-surinka
((nea.Būsiu gal iki kokių tiktai penkių gal...))
Atgal į viršų Go down
Katherine Pierce
Katherine Pierce

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitimeAntr. 01 24, 2012 6:29 am

((gaila..))

Susiraukusi pažiūrėjo į ją ir pradėjo kelti šiai solnačnai galvos skausmą kalbėdama:-o tu žinai, kokia esi silpna, m?-kerinčiai nusišypsojo ir galų gale baigusi kelti tą nepakeliamą skausmą šveitė ją į kitą šio kambario/rūsio pusę. Susiraukusi atsišliejo į sieną.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Rūsys              Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Rūsys    Rūsys              Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Rūsys
Atgal į viršų 
Puslapis 12Pereiti prie : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Kankinimo rusys
» kraujo šaldytuvas|rūsys